Kategori arkiv: Tinderx skjeden

Analsex rune rudberg nakenbilde

Den folkekjære sangeren setter på trakteren og vi setter oss rundt kjøkkenbordet. Det er ikke akkurat delikat! Rune Rudberg tar det imidlertid pent og sier at han har kulere bilder hjemme. Dette er senga mi, og her ser du jeg haker av hver eneste erobring.

Analsex rune rudberg nakenbilde - Rune, rudberg

Men tror du ikke at kjæresten din ville ha innvendinger mot at du viser frem bildet av henne slik? Er ikke noe galt i å ha det litt hyggelig! Ja det må jeg si! Ja, hva er det vi har her Rune? Ibsen var jo ikke helt god han heller?

Videos

2 guys runing cute white blond girl with big copy tits and cum in mouth. Og enkelte ting er jo kjedeligere å vaske opp enn andre også. Både fotograf Huggern og jeg har forlengst fått nok, så vi driker opp kaffen og reiser seg for. Dette er jo sykt Rune! Jeg ville ikke vært for sikker på det hvis jeg var deg. Nei, den er ganske ny, men det var nødvendig. Den er frisk som en fisk! Du tenker på gryter som har stått noen dager? Ja, jeg vet ikke hv det kommer. Det er jo gørr kjedelig å vaske opp? Så du har oppvaskmaskin mest for å vaske sexhjelpemidler?

Rune: Analsex rune rudberg nakenbilde

Det vil vi jo, så Rudberg finner frem et til. Ja, dette var på fest i Spydeberg. Men du sier til VG at du har kulere bilder hjemme enn det som nå sirkulerer på nettet. Det gjelder å holde oversikten. Ja, det er kjekt med våre moderne hjelpemidler gitt. Men dette tar hun nok fint. Jeg tror ikke jeg vil vite det ved nærmere ettertanke. Kjerringa beholdt kalkulatoren sist jeg ble kasta ut, og selv er jeg ikke så flink med tall. Ja, det har vel ikke gått noen hus forbi at det sirkulerer et bilde av Rune Rudberg og en tidligere kjæreste i seksuelt samkvem på nettet i disse dager. Her har du et bilde fra julaften hvor jeg bestemte meg for å gi min daværende kjæreste en litt spesiell presang: Se der ja! Jeg er sikker på at han hadde noen litt rare opplevelser i fylla han også. Vil dere se flere bilder? De som har fulgt Hjorthebloggen en stund vet at vi har et godt forhold til Rudberg, for et drøyt år siden var vi på hjemme hos reportasje hos den populære artisten, og derfor har Rudberg nå gitt oss lov til å publisere noen av disse. Fester i Skien har det gjerne med å gå litt over styr for deg? Dere vet den derre om jeg hamrer eller hamres, likefullt så skal det jamres, om ikke det er skrevet i bakfylla så vet ikke jeg! Neida, jeg forlangte jo hiv-test og helsesjekk av vaskebjørnen først må vite. Vi er ikke kjærester lenger. Men det drar seg vel mot 3500 nå tenker jeg. Er det mulig å få se noen av dem kanskje? Rudberg henter et fotoalbum og plukker frem noen bilder til oss. Men Ibsen våknet vel neppe noen gang analsex rune rudberg nakenbilde på et hotellrom med rævva full av kjærlighet på pinne?

0 svar på “Analsex rune rudberg nakenbilde

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *